|
İzmir'de Genç Madenliler Biraraya Geldi
|
| Maden |
Mesaj Tarihi 22-11-2009 14:59
|

Yönetici
Toplam Yazı: 181
|
İzmir'de Genç Madenliler Biraraya Geldi
21.11.2009 tarihinde İzmir'de yaşayan 30 civarı Madenli genç, organize ettikleri Kültür Gecesi'nde biraraya geldi. Gece geç saatlere kadar süren organizasyonda kültürümüzün birçok değeri yad edildi.
Kültürümüzün yaşatılmasına yönelik bu tarz buluşmaları düzenli bir şekilde tekrarlamaya karar veren Madenli gençler birsonraki buluşmanın önümüzdeki ayın ilk cuması olmasına karar verdiler.
:: Sitenin Sesi :: |
| |
|
|
| Alev Sancar |
Mesaj Tarihi 22-11-2009 22:12
|
Üye
Toplam Yazı: 3
|
EFE BEY MADEN ADINA YAPTIĞINIZ HERŞEY İÇİN ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.O GÜZEL YÜREĞİNİZE SAĞLIK İYİKİ VARSINIZ. |
| |
|
|
| Dervis |
Mesaj Tarihi 29-11-2009 11:27
|

Üye
Toplam Yazı: 33
|
Efeciğim bizim suçumuz yaşlı veya genç olma makmı,espri yaptım çok güzel bir etkinlik,tebrik ediyorum,sen harika buluşlar yapıyorsun yeniliklerin devamını bekleriz.
D.K. |
| |
|
|
| Maden |
Mesaj Tarihi 27-12-2009 15:39
|

Yönetici
|
İzmir'de Genç Madenliler İkinci Kez Biraraya Geldi
26.12.2009 tarihinde İzmir'de yaşayan 60 civarı Madenli genç ve ailesi, Berçem İlhan, Hakan Zorlu ve K. Efe Oruç'un organize ettikleri Kültür Gecesi'nde biraraya geldi. Gece geç saatlere kadar süren organizasyonda kültürümüzün birçok değeri yad edildi.
| |
|
|
| Maden |
Mesaj Tarihi 01-02-2010 00:38
|

Yönetici
|
İzmir'de Genç Madenliler Üçüncü Kez Biraraya Geldi
29.01.2010 tarihinde İzmir'de yaşayan birçok Madenli genç ve ailesi organize edilen Kültür Gecesi'nde biraraya geldi. Gece geç saatlere kadar süren organizasyonda kültürümüzün birçok değeri yad edildi.
| |
|
|
| Terzi Nedim |
Mesaj Tarihi 01-02-2010 19:50
|

Yönetici
Toplam Yazı: 312
|
İlçemiz adına yaptığımız eğitim organizsayonlarınada inşallah aynı katılım olur.
TERZİ NEDİM |
| |
|
|
| Maden |
Mesaj Tarihi 26-04-2010 21:13
|

Yönetici
|
İzmir'de Genç Madenliler Dördüncü Kez Biraraya Geldi
23.04.2010 tarihinde İzmir'de yaşayan hemşehrilerimizin organize ettiği Maden Lisesi Mezunları Buluşma Organizasyonu'na birçok ilden katılım gerçekleşti. Sanatçımız Abdullah Çavak'ın sahne aldığı organizasyona, 1970'li ve 80'li yıllarda Maden Lisesi'nde görev yapan bazı öğretmenlerde katıldı.
Gece geç saatlere kadar süren eğlencede Maden Lisesi'ne destek yapılması konusunda beyanlar dile getirildi.
| |
|
|
| muammer23 |
Mesaj Tarihi 27-04-2010 15:41
|
Üye
Toplam Yazı: 45
|
bu gecenin devamı için maden lisesinde hangi dönem olursa olsun mezun olan madende görev yapan öğretmen polis asker mühendis doktor vb görevlilerde çağrılarak organizasyonu dahada büyütmek dileği ile herkese şimdiden slm ediyorum işallah bir sonraki toplatında görüşmek üzere
M.G |
| |
|
|
| Cavak |
Mesaj Tarihi 27-04-2010 15:55
|

Üye
Toplam Yazı: 106
|
Maden lisesi mezunları gecesini hazırlayan değerli arkadaşlarıma çok teşekür ederim Fatma eti arkadaşıma DR ayşe hanım arkadaşıma muamer ve Nuretin arkadaşıma ço çok teşekür ederim ayrıca diğer arkadaşlarıma DR Kardoloji Profu Necmetin bey Efe kardeşime Ali arkadaşıma Bursadan gelen kardeşlerime ve Yurt dışında gelen hüseyin hocama Yılmaz hocama Nazan ablama çocuklarına zeynep ablama isimlerini sayamadığım herkese çok çok selamlar sevgiler çok duygulandığım bir geceydi ben Madenden Ankaraya Ankaradanda izmire geldim inanın hava değişikliğinden dolayı hastalandım mutluluktan hastalığı bile unutum yani gece apar topar oldu daha güzel olabilirdi güzel bir saz olabilirdi ama olsun hiç birşey bahne etmiyiorum eğer bende ogeceye renk katmsam nemutlu bana iyiki varsınız iyiki Madenliyiz isimlerini unutuğum arakdaşlar bağışlasınlar ha saçları ağarlaşmış benim gibi yıldırım arkadaşım Bülent arkadaşım hepinizi öpuyorum Madenli Abdullah
:: Bakır MADEN :: |
| |
|
|
| dsuyilmaz |
Mesaj Tarihi 27-04-2010 16:01
|
Üye
Toplam Yazı: 23
|
çok güzel bir etkinlik güzel Maden'imizden yurdumuzun her köşesine dağılan ve değişik meslek gruplarında başarılara imza atan sevgili arkadaş ve öğretmenlerimizin bir araya gelmesi beni çok duygulandırdı.Arkadaşımız Abdullah Çavak'ında türküleriyle geceye çok güzel renk kattığına inanıyorum.Sevgili resim öğretmenimiz Hüseyin Taşkın ve Yılmaz Gökçen geçen yıllara rağmen hiç birşeyin değişmediğini kanıtlar gibiler.Orada olabilmeyi çok istememe rağmen çok öncesinden başka bir proğram yaptığımdan dolayı katılamadım ama seneye görüşmek ümidiyle derken, bu etkinliği düzenleyen arkadaşlar yılları biraz daha geniş tutup diğer yıllarda mezun olan arkadaşlarada ulaşabilseler çok daha coşkulu gececeğinden eminim.düzenleyen,emeği geçen bütün herkese teşekkürler Dilek Yılmaz 1982 yılı mezunu
| |
|
|
| adcakir |
Mesaj Tarihi 27-04-2010 17:13
|

Üye
Toplam Yazı: 15
|
Herkesi saygı ve sevgi ile öpüyorum.Keşke bizlerde olabilseydik.
| |
|