|
Madenliler Kültür Gecesi '95 - Maden
|
| Maden |
Mesaj Tarihi 08-05-2008 03:52
|

Yönetici
Toplam Yazı: 181
|
Sayın Dursun KARADENİZ'in sitemize gönderdiği görüntülerde 17 Şubat 1995 tarihinde Maden'de yapılan Madenliler Kültür Gecesi'ne ait çekimler görülmektedir.
Yaşananların geleceğe aktarılması kapsamında hoş bir anı olan bu çalışmayı bizlerle paylaştığı için sn. Karadeniz'e teşekkür ederiz.
Saygılar...
Tüm gönül dostlarıma selamlar gönderiyorum.
Dursun Karadeniz : 0 536 511 24 75
:: Sitenin Sesi :: |
| |
|
|
| Terzi Nedim |
Mesaj Tarihi 09-05-2008 02:21
|

Yönetici
Toplam Yazı: 312
|
Başta Sayın Dursun KARADENİZ'e ve emeği geçen tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkürler ,sağolsunlar bu kültürümüzü yarınlarımıza (çocuklarımıza) taşıdıkları ve örnek oldukları için .
TERZİ NEDİM |
| |
|
|
| Arpameydan |
Mesaj Tarihi 09-05-2008 23:36
|

Üye
Toplam Yazı: 21
|
Başta Dursun KARADENİZ abim olmak üzere, Abbas TAĞ, Mehmet DENİZ, Berber Mustafa abilerime ve cümbüş ustası ve meslektaşım Mennan KARAKAŞ ile emeği geçen tüm kardeşlerime ve hemşerilerime saygılar , şükranlar sunarım. Hepsinin ağzına gönlüne sağlık, tarihi yaşamak, geçmişi yaşamak buruk ve özlem doluda olsa bukadar güzel olur, bu görüntüleri tüm ailemle doyasıya izledik, kelimelerin, duyguların dile gelmesinin bittiği an bu andır.saygılarımla tüm hemşerilerime selamlar. Cafer ALTAN
:: Bakır MADEN :: |
| |
|
|
| serdal |
Mesaj Tarihi 13-05-2008 19:42
|

Üye
Toplam Yazı: 8
|
bu güzel geceyii planlayıp hazırlayan ve ülkenin dört bir yanında bulunan madenlii hemşehrilerimize ulaştıran büyüklerimize saygılarımı sevgilerimi sunuyorum.bu güzel videoyu izleyip madeni kültürümüzü gelenegimizi yad etmiş olduk varolsunlar.elinize dilinize belinize sağlık.eser bırakmak kadar degerli daha ne olabilirkii???? |
| |
|
|
| Cavak |
Mesaj Tarihi 17-09-2008 17:26
|

Üye
Toplam Yazı: 106
|
Bu güzel Nostaljiyi sade ve öz programı hazırlayan siteye ekleyen herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum,İnanın orada olmayı çok isterdim çok değerli arkadaşım ağbeyim Dursun abi Mustafa abi Bağlamada Remzi arkadaşım suleyman kardeşim ses ve Cünbüşte menan kardeşim ayrıca orada bulunan muhtarımız mehmet deniz çocukluk arkadaşım Bülent bey çok çok sevgi ve saygılarımı iletiyorum o ortamda şartları oluşturan dursun abi herzaman nazik ve kibar giyimiyle konuşmasıyla yorumuyla ayrıca Abas dağ abim ismet kardeş zülfü kardeş diğer arkadaşlar bağışlasınlar isimlerini hatırlayamadım saygı ve sevgilerimi sunuyorum Madenli Abdullah.
| |
|
|
| suedam |
Mesaj Tarihi 24-01-2009 22:12
|
Üye
Toplam Yazı: 3
|
halay ekibinde ki sayın yücel yavuza elazıg dan sevgı ve saygılarımı gönderıyorum kendısını daha guzel yerlerde görmek dileğiyle sevgilerle.. |
| |
|
|
| mehmet tas |
Mesaj Tarihi 19-09-2009 03:40
|
Üye
Toplam Yazı: 37
|
tek kelimeyle mükemel.Geceyi düzenleyen dursun beye ve katılımcılara teşekkur ederim.Yanlız geceye çok azda olsa gölge düşüren çiğköfteyi yoğuran kardeşimizin sıgara görüntüsü.teşşekkürler |
| |
|
|
| kavakli23 |
Mesaj Tarihi 20-09-2009 12:10
|
Üye
Toplam Yazı: 15
|
elinize yüreğinize sağlık.çok güzel olmuş.hatıraları yaşatmaktan daha önemli ne olabilir ki?orad olanların şimdi neler hissettiklerini düşünün artık...MADEN/ELAZIĞ |
| |
|
|
| kubat |
Mesaj Tarihi 07-01-2010 20:57
|
Üye
Toplam Yazı: 37
|
Tüm ela gözlüler bu elden gittik, ama yüreğimiz Maden 'de çarpıyor. Bu çekimi ağlayarak izledim inanın .Bizleri geçmişe götürdü .Elinize ve yüreğinize sağlık.Maden sevdası olan herkese selamlar. |
| |
|
|
| M_Ozcelik |
Mesaj Tarihi 07-01-2010 22:02
|
Üye
Toplam Yazı: 11
|
yureğinize sağlık bizi anılarda tanıdığımız abilerimiz ve arkadaşlarımızla
tekrardan buluşturdunuz
| |
|
|
| edemirela |
Mesaj Tarihi 08-01-2010 15:21
|
Üye
Toplam Yazı: 11
|
Sevgili Dursun beni çok eskilere götrdün. Dönüp dönüp diliyor seyrediyorum. Sana sonsuz teşekkürler,benim çok sevgili talebem. Ekrem DEMİRELA
:: Bakır MADEN:: |
| |
|
|
| cahit |
Mesaj Tarihi 09-01-2010 23:06
|
Üye
Toplam Yazı: 4
|
Başta Dursun abi olmak üzere emeği geçen tüm hemşerilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum.Bu güzelim geceyi madene her baktığımda ağladığım gibi gurbetten geceyi de ağlayarak izledim. Ne mutlu bana ki sizin gibi değerli hemşerilerim var,ne mutlu bana ki bakır madenliyim ağzınıza yüreğinize sağlık istanbuldan herkese selamlar |
| |
|
|
| madenly |
Mesaj Tarihi 10-01-2010 14:09
|

Üye
Toplam Yazı: 8
|
Değerli ağabeyimiz dursun karadeniz'in katkılarıyla oluşan bu güzel anıyı zevkle izleme şerefine kavuştuğum için çok mutlu oldum.zaman zaman gözlerim doldu,bazan daldım gittim maziye.2 saatlik bir proğramı 20 dakikada izlemişim gibi geldi.emeği geçen herkese teşekkürler ediyorum.büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum.gönlümüze maden den esintiler estiren herkese selam olsun...ramazan akbulut
| |
|
|
| bkocoglu |
Mesaj Tarihi 30-01-2010 11:18
|

Üye
Toplam Yazı: 1
|
ilk başta dursun abi olmak üzere her kişiye bu etkinlikten dolayı teşekkür ediyorum. |
| |
|