|
Emektar Öğretmenlerimiz ...
|
| salime |
Mesaj Tarihi 12-08-2008 12:26
|
Üye
Toplam Yazı: 37
|
Uzun zamandır hep yazmak, onları anmak istiyordum.1980-83 dönemi lise yıllarım harikaydı.Tabiiki herşeyi o güzel kadroya, nadide öğretmenlerimize borçluyuz.
Hala bir kaç tanesi ile görüşüyorum çok şükür.Ben onları birer kurtarıcı olarak görüyorum.Çünkü enkaz haline gelmiş dönemi büyük özveri ile çalışarak üstün başarılar elde ettiler. Onlar sadece derslerine girip çıkmadılar gecelerini gündüze katarak, daha çok neler yapabiliriz diyerek çalıştılar.
Karşılıksız kurslar verdiler bunlardan biri de canım hocam Hüsna ARABACI idi.Lise birinci sınıfta bize ücretsiz matematik kursu verdi. Bu sayede matematik sevgisi kazandım.Birçok sosyal etkinlikler düzenlediler. Tiyatrolar, basketbol müsabakaları,folklor yarışmaları vs.Küçücük bir yerde Zülfü hocam ve Ahmet Yılmaz hocam bahçe yetiştirdiler.Şimdi o ağaçlar kocaman oldu.İşleri kolay değildi ancak hiç yılmadılar. Fevzi Saka, Zülfü Aliş, Ahmet Yılmaz, Sabri Kurtoğlu, Rasim Ödemiş, Nezir Seven, Mustafa Öner, Musa Demir, Cemal Demirtaş, Cahit Öztekin, Ömer Kara, Kemal Keser, İrfan Özdoğan,Ayşe Barlas,Osman Çakır,Hüsamettin Yaşa,Saim Abay, ve müdürlerim Hacı Ali Aksoy ile Emin Ertuğrul.
Hepinizi sevgi ve saygı ile anıyor sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
:: Bakır MADEN :: |
| |
|
|
| Cavak |
Mesaj Tarihi 12-08-2008 13:19
|

Üye
Toplam Yazı: 106
|
Salime Arkadaşıma teşekür ediyorum bizi lise yılarına götürdü için sağolsun Salime hanım arkadaşım yazını okuyunca hemen yazmak istedim öncelikle özür dilerim isimlerini unutuğun hocalarımızı yazmak istedim gerçekten iyi oldu bu vesileyle hatırlamış olduk bizi gençliğe ilk adım atmış olduğumuz yılarda yolgöstermiş hocalarımızı yad etmiş olduk Öncelikle halen madende olan İrfan Özdoğan hocama kendilerine saygılarımı İletiyorum Sayım Abay ingilize hocasıydı şu an Ankarada Turizim Bakanlığında Daire Başkanı kendisiyle görüşüyorum Ankarada ayrıca Emin Ertuğrul müdürümüz eski Lise Mudurlerinde hemşerimiz Vedat Karayel ayrıca Orta Okulda ingilizce öğretmenimiz Aziz Güler Kendisiyle aynı kurumda görev yapmaktayım Ayrıca yine ingilizceci iki hocamız Halim Demir mersinde Ömer kara nerede görevyaptığını bilmiyorum Saime Başar Elazığda idi enson Hüseyin Taşkın Kayseri Yılmaz hoca vardı Coğrafyacı,Ekrem hoca Biyoloji Gönul Turgay Tarih Burdurda yaşıyor iki yıl önce ziyaret etmiştim kendisini salime arkadaşım çok iyi hatırlarısın orta okulda Erdal Unsal hocamız (Matamatik)ci hocamız şu an izmirde yaşıyor buyıl kendisini yine ziyaret etim kendisi elerinden bir cilt rahatsızlığı geçirmektedir bu rahatsızlıktan dolayı emekli olmak zorunda kaldı Matematik branşından dolayı sık sık tebeşir kulandığı için tebeşirden kaynaklanan bir rahatsızlık kendisine burdan acil şifalar diliyorum saygıyılarımı sunuyorum tekrar teşekürler Madenli Abdullah ÇAVAK
| |
|
|
| duyguly |
Mesaj Tarihi 10-09-2008 17:37
|
Üye
Toplam Yazı: 26
|
hülya hanım
insanın,eski öğretmenlerin hatırlaması kadar duygulu bir şeyn olacağını sanmıyorum.abdullah çavak kardeşim seninde duygularına katılıyorum.ikinizinde yazısını okuyunca benimde eski hocalarımı yad etmek ve onları bir madenli olarak sizlerede hatırlatmak istedim.necati eker,hasan tahsin çağlar.yılmaz odabaşı ve fethi çevik.fethi hocamı rahmetle anıyorum.diğer üç öğretmenim durumlarını bilmiyorum eğer rahmetli oldularsa tanrıdan rahmet diliyorum,yok eğer yaşıyorlarsa yüce tanrım onlara nice sağlıklı ömürler nasip eylesin.sevgili kardeşim abdullah adını andığın ingilizce öğretmeni sayın aziz güler madenli faik gülerin oğlu,bego dayının tornu olan kişi ile aynısmı merak ettim.yanılmıyorsam aynı kurumda(trt) olanmı.
| |
|
|
| kubat |
Mesaj Tarihi 12-09-2008 22:59
|
Üye
Toplam Yazı: 37
|
başkadır Madenlinin eğitime öğretmene bakışı..Öğretmenlerimiz bizden bir parçaydı sanki...Evlerimizin bir ferdiydi .Sohbetlerimizinkonusu...Ama başkaydı bizim öğretmenlerimiz..Ben Jale Akman Ethem Koçoğlu Fethi Çevik Matematiğin piri Mehmet Can Nihat Hatice Bek Ali Tunçkol Ali delibay Fuat Özçınar Necati Eker Aysel Çağlar Ahmet ASlanNamı diğer Faraza Osman Gümüş ve şu an hatırlayamadığım tüm öğretmenlerime saygılar sunuyorum...Hepsi birer eğitim neferiydi.Sanırım Madenliyi Eğitim ve kültürde ileriye taşıyan ve farklı kılan bu öğretmenlerimizdi.Tüm hemşerilerime ve yavrularına başarılar diliyorum. |
| |
|
|
| duyguly |
Mesaj Tarihi 13-09-2008 15:58
|
Üye
Toplam Yazı: 26
|
SEVGİLİ KUBAT HOCAM,
İSİMLERİNİ TEK TEK YAZDIĞIN DEĞERLİ ,ELİ ÖPÜLESİ ,O MUHTEREM EĞİTİM NEFERLERİNE UNUTAMIYACAĞIM BİR KAÇININ İSİMLERİNİ EKLİYEYİM.NAMIK KEMALİN DEĞERLİ MÜDÜRÜ NACİ KAYGUSUZ(NACİ KAKO)AK SAÇLI KANİ AKSAKAL,KAZIM DOĞAN(KILLI KAZIM)MUSTAFA ÖZTÜRK,KİMYACI AHMET,AYŞEN ÖZİNÇ,AKLIMA ANCAK BUNLAR GELDİ.SİZİN NEZDİNİZDE TÜM BU EĞİTİM CAMİASININ AYARI ÖLÇÜLMEYEN DEĞERLERİN ÖLENLERİNE TANRIDAN RAHMET YAŞIYANLARA YÜCE TANRIDAN SAĞLIKLI YAŞAM DİLİYORUM.SİZEDE SAĞLIK ESENLİK DOLU BİR YAŞAM DİLİYORUM.
SYGILARIMLA.
Veysi GÜLŞEN
Em.Dz.Astsb.
| |
|
|
| onder23 |
Mesaj Tarihi 10-01-2009 01:53
|
Üye
Toplam Yazı: 9
|
Ben sizlere göre bir kaç yıl geriden gelen bir Madenliyim. Sizlerin lisede okuduğu yıllarda bizler ortaokul sıralarındaydık. Ne yazık ki liseyi Karamürsel'de okudum. Ama Maden Ortaokulu'ndan hocam Erdal Ünsal'ın rahatsızlık geçirdiğini burdaki yazılardan öğrendim. Eğer bu sayfaları okuyor ise kendisine geçmiş olsun dileklerim ve saygılarımı sunmak istiyorum. Önder Kaymaz.
| |
|
|
| Huseyin Taskin |
Mesaj Tarihi 17-01-2010 16:29
|

Üye
Toplam Yazı: 2
|
SEVGILI GENCLER SIZLERDEN ÖVGÜLER DUYMAK GÜZEL BIRSEY ARKADASLARI HATIRLAMAK GÜZEL BIR SEY BEN BARTINDAN CAHIT ÖZTEKINE ULASTIM YILMAZ GÖKCEN IZMIRDE;ÖZGÜR CELENK IZMIRDE ARKADASLAR FACEBOOKTAN ULASABILIR BANA BASARILAR DILEGIYLE |
| |
|
|
| Nesrin |
Mesaj Tarihi 17-01-2010 21:03
|
Üye
Toplam Yazı: 14
|
Salime ve Abdullah size sonsuz teşekkürler. Yazdıklarınızdan dolayı kutluyorum. Sınıf arkadaşım olunca aynı öğretmenlerimiz isimlerini duymak, okumak çok duygulandırdı. Elinize, emeğinize sağlık. öğretmenlerimizede saygılar-hürmetler
| |
|
|
| madenly |
Mesaj Tarihi 27-01-2010 21:00
|

Üye
Toplam Yazı: 8
|
değerli hemşerilerim;
ahde vefayı,kadir kıymet bilmeyi,dostluğu arkadaşlığı madenli'den iyi kim bilebilir ki bu cihanda.öğretmenlerimiz her sohbetimizin vazgeçilmez unsurudur.ben de 1969-1975 yılları arasında bizleri okutan öğretmenlerimizden aklımda kalanları iz bırakanları saygıyla anmak istiyorum.cin fuat(ortaokul müdürümüz),ali seydi erdoğan, mehmet can,gönül can,hanifi hoca,burhanettin saygın(mardinli),feyzi güzel(maraşlı türkçe öğretmeni) emine bilek,şahin bilek,ergün çukur,lise yıllarımızın unutulmaz müdürü hasan tahsin çağlar,müdür yardımcısı necati eker,edip kılıç(fizikçi),zinnur amil(edebiyatçı),fethi sır(tarihçi),heredotu habip özen)unutmak mümkün mü, nuri ve nuriye kuru(matematik hocalarımız),muammer türker(coğrafyacı),naci avcı (ing),halit yılayaz(jeoloji)ve unutulmaz hatip vahap uğraş(dindersi) bizim dönemimizde bizlere büyük emekler veren bütün hocalarımızı minnetle anıyorum. adını hatırlayamadıklarım lütfen kusura bakmasınlar.burada paylaşmamın amacı hem onları anmak hem de bizim dönemdeki arkadaşlarımızın eksik kalanları yazmalarıdır.güzel bir nostalji fırtınası olur inşallah(merakla bekliyorum).
| |
|